Yıllık Ziyaretçi sayımız 30 bine ulaştı. Web sitemize reklam vermek için bize mail atın senozdernegim@gmail.com

Enerjini dünü geri almak için değil yarınları kazanmak için harca.
Sponsorlarımız
Kasım Ayı Bursları Yattı

Sevgili Öğrencilerimiz,

Ekim ayında yaptığınız burs başvurularını Senoz Derneği Eğitim Komisyonu tarafından değerlendirildi ve burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz belli oldu.

Her ne kadar pandemi dolayısıyla uzaktan eğitim olsa da öğrencilerimizin eğitim,sağlık ve sosyal hayat masrafları olabilmekte.

Bu pandemi sürecinde Senoz Yöresi Derneği olarak öğrencilerimizin yanında olmak istedik ve 140 öğrencimize bursları yatırdık. Okullar açıldığında burs miktarları arttırılarak hesaplara yatırılmasını uygun gördük.

(Not: 17 öğrencimizin evraklarında eksiklik olmasıyla banka işlemlerini yapamadık ve en yakın zamanda evrakları tamamlanan öğrencilerimize de burslarını yatıracağız.)

Eğitim Hayatınızda Başarılar Dilerim.

Yusuf KARA
Senoz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı