15 Mart Pazar Günü üniversite öğrencilerimizle derneğimizde yapılacak kahvaltı, korona virüsü nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Mart Ayı bursları öğrencilerimizin hesaplarına başarılı bir şekilde yatırılmıştır.

Sayın Üyelerimiz Web Sitemiz aktif edilmiştir. Tüm sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ederiz.

“Başkasından senin için vazgeçen, bir gün mutlaka başkası için senden vazgeçer.” Mevlana
Ziyaretçi Bilgileri
Bugün: 77
Dün: 104
Toplam: 18414
Başkanımız İlk Uçakla Afet Bölgesinde

Senoz Yöresi Derneği Başkanı Yusuf Kara, Afet Bölgesi Madenli’de incelemelerde bulunmaya gitti.

Başkan Kara, selden zarar gören mağdurların dertlerini dinlemek ve Senoz Derneği olarak yaraları sarmak için ilk uçakla bölgeyi ziyarete gitti, tüm mağdurlara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

18.207.108.191