• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt

Güzel Senoz Yöresinin Güzel insanları Saygıdeğer Hemşehrilerim.

Hepinizi sevgi, saygı, hürmet ve muhabbetlerimle selamlıyorum…

10.12.2023 yılında yapılan genel kurulda senöz derneği yönetim kurulu başkanlığı görevi siz değerli hemşerilerimin teveccühü ile tarafıma tevdi edilmiştir. Yönetim kurulundaki arkadaşlarım ve siz değerli hemşerilerim ile birlikte derneğimizi almış olduğumuz noktadan daha iyi yerlere getirmek için kendimizden, ailemizden, zamanımızdan belki sağlığımızdan fedakârlık yaparak çalışacağız. Üzerimize yüklenilen bu göreve layık olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya ben ve arkadaşlarım gayret edeceğiz.

Dernekçilik gerçekten de meşakkatli bir iştir. Bir derneği kurmak kolaydır ama yaşatmak büyük özveri istemektedir. Merhum milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ne güzel özetlemiş "Gel yıkalım şu Süleymaniye'yi desen iki kazma kürek iki de ırgat gerek. Hadi gel yapalım geri şunu desen bir Sinan gerek birde Süleyman." Yıkmak kolay yapmak ise zor yaşatmak ise daha zordur.

Bu vesile ile derneğin faaliyetlerinin aksamadan bugünlere ulaşmasına katkı sağlayan tüm geçmiş yönetim kurulu başkanlarına, yönetim ve denetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyor ahirete intikal edenleri de Rahmet. Minnet ve şükranla anıyorum.

Yöneticiler kadar üyeler de derneğin vazgeçilmezidir. Üye olmazsa derneğe, dernekçiliğe çok da fazla ihtiyaç kalmamaktadır. Ancak üyeler varsa yapılan faaliyetlerin bir anlamı bulunmaktadır. Derneğin üyelere, üyelerin de derneğe karşı sorumlulukları bulunmaktadır. Derneğimizin, önümüzdeki yıllarda daha geniş bütçelerle, daha etkin çalışan bir dernek hüviyetini kazanması için hepimiz, yönetim, denetim ve tüm üyelerimizle, birlik ve beraberlik içinde çalışacağımıza inanıyorum. Önemli olan derneğimize gerçekten kurumsal bir kimlik kazandırabilmektir. Amacı Köylülerimize, Üyelerimize ve Vatandaşlarımıza hizmet olan bir yapıyı BİRLİK VE BERABERLİK çatısı altında ayakta tutabilmektir.

Bu manada şeffaf, güvenilir bir yönetim anlayışıyla faaliyet gösteren örnek bir dernek olabilmesi için bütün hemşerilerimizin ve üyelerimizin destek ve yapıcı eleştirileri bize ışık olacak, yol gösterecektir.

Lütfen derneğimize üyelik için  Senozlu  hemşerilerimizi teşvik edelim. Her zaman her ortamda incitici, kırıcı, dışlayıcı söz ve davranışlardan kaçınalım. Bağışlayıcı affedici olalım kırgınlıkları dargınlıkları ortadan kaldırmaya çalışalım.  Ayrıştırıcı değil birleştirici olalım. 

Yaşam koşullarının her geçen gün biraz daha ağırlaşmakta olduğu günümüzde, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılması için hepimiz arasındaki dayanışmanın zorunlu olduğu kanaatindeyim, sizlerde böyle düşündüğünüz için bu gün burada birlikteyiz.

Bizler gelecek nesillerimize iyi örnekler olmak, birliğin beraberliğin yardımlaşmanın ne kadar güzel bir haslet olduğunu ispatlamak zorundayız. Kendi içimizde kötülerimiz varsa iyi etmek, yanlışlarımız varsa doğrultmak durumundayız. Unutmayalım ki; kötüye kötü demekle iyi olmaz, yanlışa yanlış demekle doğrulmaz.

Kısacası Hep birlikte, el ele, omuz omuza, gönül gönüle, tek yürek, tek ses olarak Senoz Deresi derneği çatısı altında toplanmaya, Üye olmayanları üye olmaya çağırıyoruz. Hemşehrilerimizden ve üyelerimizden ricamız Derneğimize sahip çıkalım, arayalım soralım mümkünse fırsat buldukça derneğimize ziyarette bulunalım. Bu dernek bütün Senozlularn Derneğidir.

Derneğimizin yapmış olduğu etkinlik ve faaliyetlerin önemini kavrayıp uzaklardan olsun yakınlardan olsun bizimle birlikte olmak için gelen, gelmek isteyip de gelemeyen tüm hemşerilerimize, Köylerimizin Muhtarlarına, dostlarımıza misafirlerimize kısaca gönüldaşlarımıza, ayrıca derneğimize yapmış oldukları maddi ve manevi katkılardan dolayı Allah işlerini kolay, kazançlarını bol bereketli, ailevi hayatlarını huzurlu ve mutlu eylesin diyor, Derneğimizin organizasyonlarına daha  fazla katılım sağlayarak buluşmak dileğiyle tüm katılımcılara sonsuz teşekkür ediyor Allah yar ve yardımcımız olsun diyor yönetim kurulum ve şahsım adına en derin sayılarımı sunuyor, Selamların en güzeli ile Sizleri selamlıyorum.

Saygılarımla...

 

 

 

Senoz Yöresi Derneği Başkanı



Ali KÜÇÜK
Okunma Sayısı: 302



YAZARIN DİĞER YAZILARI

-
Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Sponsorlarımız

 

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır.


Top